Het is eind juni 2020 wanneer ik mijn portfolio oproep in de besloten Facebookgroep van onze wijk deel. Ik krijg verschillende reacties, zo ook van Madelon. Het leuke is, we schijnen bijna tegenover elkaar te wonen!

Na heen en weer contact via de app plannen we de zwangerschapsreportage in. Op voorhand twee afspraken omdat Madelon graag een reportage bij ondergaande zon wil. En hoe gaaf is dat om toe te voegen aan mijn portfolio. De duimen draaien voor goed weer!

Helaas valt onze eerst geplande datum in het water, letterlijk en figuurlijk. Onze hoop is nu gevestigd op de tweede datum. Een dag eerder dan de geplande tweede afspraak is het prachtig weer. We besluiten om de reportage een dag eerder te doen dan gepland, omdat het morgenavond zo weer anders kan zijn. We wonen ten slotte in Nederland en is niets veranderlijker dan het weer.

We hebben om 20.00 uur afgesproken op een klein strandje in Almere. De perfecte locatie voor een zwangerschapsreportage met ondergaande zon. Madelon is 33 weken zwanger en haar buik is mooi rond. Ze heeft speciaal voor de shoot een prachtige jurk gekocht. Ze komt samen met haar zus naar het strandje.

Nadat het in het begin iets onwennig is, komt het al snel goed. We kunnen prachtige beelden maken en we sluiten af met enkele foto’s samen met haar zus. Hieronder neem ik jullie mee naar het resultaat van deze mooie avond.

Lieve Madelon, dank je wel. Ik heb genoten en het resultaat is prachtig. Ik wens jou en je partner alle geluk, ook voor wanneer jullie wondertje geboren is.

Liefs,
Talitha