Bij al mijn pakketten lever ik standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum. Ik geloof in de kracht van een herinneringsalbum, het is tastbaar en waardevol. Nu, maar ook in de toekomst.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om (heel) veel fotoalbums te hebben. Mijn moeder maakte vroeger overal foto’s van en vulde hier de fotoalbums mee. Soms tot ergernis van mij, m’n broer en zus. Vaak zei ze dan dat we haar later dankbaar zouden zijn. Ze kreeg gelijk.

Toen wij het huis uit gingen kregen we al die fotoalbums mee en wat is het waardevol om deze herinneringen tastbaar te hebben. Ik bekijk ze echt niet dagelijks, maar soms.. soms is er een momentje dat ik even terug wil naar toen. Ik kan dan weer even om een hoekje kijken naar hoe het toen was.

 Dáárom geloof ik in de kracht van een herinneringsalbum.

Het is tastbaar

Foto’s weg gestopt in een mapje op de computer staan daar maar te staan. Zeg eens eerlijk? Hoe vaak ga jij achter je computer zitten om foto’s te bekijken? Precies, waarschijnlijk niet vaak. Een herinneringsalbum kun je vast pakken, kun je ervaren en opnieuw beleven.

Je kijkt sneller foto’s terug

Wanneer een fotoalbum beneden in de boekenkast ligt, pak je dit sneller dan dat je achter de computer gaat zitten. Het ligt in het zicht en nodigt sneller uit om het te bekijken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en vrienden.

Het helpt bij verwerking

Als de bevalling heftiger verloopt dan verwacht en gehoopt, of wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare kan het herinneringsalbum helpen bij de (rouw)verwerking. Door de foto’s kun je je bepaalde momenten beter herinneren.

Het verhaal wordt elke keer opnieuw verteld

Het herinneringsalbum verteld een beeldverhaal. Elke bladzijde die je omslaat brengt je dieper in het verhaal.

Een waardevolle herinnering voor later

Zoals ik hierboven al beschreef; die fotoalbums van vroeger zijn nu goud waard! Een schat aan waardevolle herinneringen.

Je ziet veranderingen

Wanneer je nu een fotoalbum opent van 10 jaar geleden, dan lach je misschien wel heel hard om een broek die je toen aan had, of om het kapsel wat je toen had. Kijk nu eens terug naar herinneringen van 10 jaar geleden. En? hoe vaak draag je die broek nu nog?

Samen herinneringen ophalen en er over praten

Steeds wanneer het herinneringsalbum opnieuw bekeken wordt, worden er herinneringen opgehaald. Samen met je partner en/of kinderen. Het houdt de herinneringen levend.

Weetjes over mijn herinneringsalbums
  • deze worden handgemaakt in Polen
  • het wordt helemaal naar jullie smaak samengesteld én…
  • … er zijn talloze mogelijkheden, (bijna) alles is mogelijk!
  • tijdens een bestelsessie bespreek ik alle mogelijkheden met jullie