GEZINSFOTOGRAFIE
UIT HET DAGELIJKS LEVEN ALMERE

Gezinsfotografie uit het dagelijks leven
in Almere en omstreken

Pure foto’s uit het échte leven

Wil je jouw gezin op een pure manier laten vastleggen, zonder te poseren, zonder kledingstress, gewoon zoals jullie zijn? Kies dan voor gezinsfotografie uit het dagelijks leven. Laat mij je helpen om je deze momenten uit het dagelijks leven steeds opnieuw te beleven, zodat ze niet vergeten worden.

Want hoe bijzonder is het dagelijks leven? Het dagelijkse leven bestaat uit veel mooie en pure momenten, waar je vaak niet bij stil staat en er daarom zelden aan denkt om het professioneel te laten fotograferen. Maar wat als je dit wél laat vastleggen? Een gezinsreportage uit het dagelijks geeft jou en je gezin de herinnering die later van onschatbare waarde zal zijn. En hoe fijn is het dan als je zelf ook op die foto’s staat? Want vaak ben jij (of je partner) degene die de foto’s maakt.

Een ontspannen fotoshoot met je gezin in almere

Gezinsfotografie uit het dagelijks leven wordt ook wel ‘Day in the Life fotografie’ of ‘een dag uit je leven fotografie’ genoemd. Een gezinsreportage uit het dagelijks leven is geen gewone fotoshoot. Je hoeft namelijk niet te poseren! Je kunt samen met je gezin lekker jezelf zijn, je kunt aantrekken wat je wilt en het huis hoeft niet opgeruimd te worden.

Tijdens een gezinsshoot uit het dagelijks leven fotografeer ik jullie verhaal, in de meest pure vorm. Dit kan zijn tijdens het ontbijt, inclusief alle hectiek in de ochtend, het avondritueel, een bezoekje aan de kinderboerderij, samen koken en samen de hond uitlaten. Niks is te gek tijdens een gezinsfotosessie. Ik loop een aantal uur met jullie mee tijdens de dagelijkse momenten en ik leg vast wat er zich voor mijn camera afspeelt.

Niet alleen de grappige en lieve momenten leg ik vast tijdens een gezinsreportage uit het dagelijks leven, maar ook een driftbui en soms verdrietige momenten horen daarbij. Ook wanneer je kindje geen snoepje voor het eten mag en dat alles stom is!

Mijn werkwijze tijdens een
gezinsreportage uit het dagelijks leven

1

Kennismaking

Als je een gezinsfotoshoot uit het dagelijks leven bij mij boekt, stuur ik jullie een korte vragenlijst toe zodat ik jullie al een beetje leer kennen. Na het invullen van deze vragenlijst hebben we nog even kort overleg via Skype om de nog openstaande vragen over een gezinsreportage te beantwoorden, de invulling van de dag door te nemen en een datum te plannen. Ik vind het belangrijk om elkaar al een keer gesproken en gezien te hebben. Een gezinsreportage uit het dagelijks leven wordt vooraf volledig gefactureerd en betaald.

2

Gezinsreportage

Op de dag van de gezinsreportage loop ik, afhankelijk van het gekozen pakket een aantal uur met jullie mee als gezin tijdens de dagelijkse bezigheden en momenten. Ik ben op de achtergrond aanwezig en ik leg de momenten uit het dagelijks leven vast die voorbij komen tijdens mijn aanwezigheid. Ik beweeg als het ware met jullie mee. Jullie hoeven niet te poseren, na te denken of dat t-shirt wel op die spijkerbroek past en het huis op te ruimen. Er is maar één regel en dat is dat iedereen lekker zichzelf is. Hoe fijn is dat?!

3

Geniet van de foto’s

Binnen 4 weken na de gezinsfotoshoot uit het dagelijks leven ontvang je de foto’s via een online (beveiligde) fotogalerij, met daarbij een terugblik in de vorm van een slideshow met de hoogtepunten van jullie gezinsreportage. Ook ga ik aan de slag met jullie herinneringsboekje of fotoalbum die we samen personaliseren tijdens een persoonlijk adviesgesprek.
Zo kun je de momenten uit het dagelijkse leven steeds herbeleven en blijft de herinnering voor altijd tastbaar, generatie na generatie.

Wat kost gezinsfotografie
uit het dagelijks leven in Almere?

Een gezinsreportage uit het dagelijks leven in Almere, inclusief een herinneringsboekje is al mogelijk vanaf € 395,-.
Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: 1,5 uur, 3 uur of 5 uur. Het is uiteraard mogelijk om een offerte op maat bij mij op te vragen. Ik denk graag met jullie mee qua mogelijkheden. Voor meer informatie over de pakketten en tarieven voor
Day in the life fotografie klik op onderstaande knop.

 

Een tastbare herinnering aan een
gezinsreportage uit het dagelijks leven

Een fotoalbum met foto’s uit het dagelijks leven van jou en je gezin is een tastbare herinnering waar je keer op keer naar terug kunt kijken. Naarmate de jaren verstrijken zal dit fotoalbum steeds waardevoller worden voor jou en je gezin. Een fotoalbum met foto’s uit het dagelijks leven is zoveel waardevoller dan een mapje op je computer. Het is tastbaar, het is waardevol, het is voelbaar. En dat is waar ik in geloof.

 Ik geef jouw fotoalbum met zorg en liefde vorm, zodat je een tastbare herinnering hebt aan de Day in the life reportage, waar je decennialang op terug kunt kijken, generatie na generatie.

Maak kennis met mij:
de gezinsfotograaf in Almere en omstreken

Ik maak gezinsreportages uit het dagelijks leven in Almere.
Mijn naam is Talitha Oosterom, de persoon achter de camera.

Toen ik 21 jaar oud was, verliet ik mijn ouderlijk huis in Hilversum, samen met 12 dikke fotoalbums, die mijn moeder vanaf mijn geboorte heeft bijgehouden. Op de momenten dat haar camera voor de zoveelste keer weer tevoorschijn kwam, was ik (samen met mijn broer en zus) minder blij, want ‘je hebt al zoveel foto’s! Is dit nodig?!’ Mijn moeder zei dan altijd dat we haar later dankbaar zouden zijn. Ik kan niet anders dan haar gelijk geven.

Dankzij deze fotoalbums kan ik terugkijken naar momenten uit ons dagelijkse leven als gezin, vakanties en dagjes uit. Dit is mijn wens ook voor jou. Dat jij en je gezin later terug kunnen kijken naar de gewone dagelijkse momenten, die steeds waardevoller worden en zo niet vergeten worden.

Voor een gezinsfotoshoot uit het dagelijks leven ben ik werkzaam in Almere, maar ook in Zeewolde, Lelystad, Dronten en andere plaatsen in Flevoland. Daarnaast fotografeer ik ook waar mijn herinneringen liggen, in Hilversum en omstreken.

Mag ik jouw momenten uit het dagelijkse leven met jouw gezin binnenkort ook vastleggen? Ik kijk er naar uit!

Over gezinsfotografie uit het dagelijks leven

Zij gingen je voor

“Talitha kwam bij onze dochter thuis voor een day in a life sessie met de familie. Ze levert geen half werk en gaat voor 100% resultaat. Wij raden haar van harte aan.”

| DIRK & SILVIA |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN|

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is.
Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

Contact