day in the life

Documentaire gezinsfotografie:

Pure momenten uit het échte leven

Met een day in the life reportage vang ik de echte verhalen van jullie als gezin of familie, op documentaire wijze. De gewone momenten die later enorm waardevol zijn. Momenten komen en gaan en hoe waardevol is het wanneer je deze momenten later kunt herbeleven? Dat je nog even terug kunt kijken naar hoe het vroeger was en hoe het er aan toe ging.

Niet alleen de grappige, lieve en leuke momenten leg ik vast, maar ook een driftbui en die heerlijk eerlijke en soms ook verdrietige momenten horen daarbij. Wanneer je dat snoepje voor het eten niet mag en dat alles stom is!

Het avondritueel, of juist het moment dat de kinderen uit school komen? Het ontbijt, inclusief alle hectiek in de ochtend? Samen koken? Naar de kinderboerderij? Een (eerste) verjaardag? Een dagje mee op vakantie? Niks is te gek.

Mijn werkwijze

1

Kennismaking

Als je een gezinsfotoshoot uit het dagelijks leven bij mij boekt, stuur ik jullie een korte vragenlijst toe zodat ik jullie al een beetje leer kennen. Na het invullen van deze vragenlijst hebben we nog even kort overleg via Skype om de nog openstaande vragen over een gezinsreportage te beantwoorden, de invulling van de dag door te nemen en een datum te plannen. Ik vind het belangrijk om elkaar al een keer gesproken en gezien te hebben. Een gezinsreportage uit het dagelijks leven wordt vooraf volledig gefactureerd en betaald.

2

Gezinsreportage

Op de dag van de gezinsreportage loop ik, afhankelijk van het gekozen pakket een aantal uur met jullie mee als gezin tijdens de dagelijkse bezigheden en momenten. Ik ben op de achtergrond aanwezig en ik leg de momenten uit het dagelijks leven vast die voorbij komen tijdens mijn aanwezigheid. Ik beweeg als het ware met jullie mee. Jullie hoeven niet te poseren, na te denken of dat t-shirt wel op die spijkerbroek past en het huis op te ruimen. Er is maar één regel en dat is dat iedereen lekker zichzelf is. Hoe fijn is dat?!

3

Geniet van de foto’s

Na de gezellige gezinsreportage ben ik net zo nieuwsgierig als jullie en ga ik snel beginnen met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen binnen 4 weken na reportage de foto’s via een online (beveiligde) fotogalerij en, afhankelijk van het gekozen pakket ook een slideshow met de leukste foto’s. Daarnaast ga ik aan de slag met jullie fotoalbum. Zo kunnen jullie de momenten uit het dagelijkse leven steeds opnieuw beleven en blijft de herinnering voor altijd tastbaar, generatie na generatie.

Investering

Altijd inbegrepen bij een Documentaire gezinsreportage:

Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme

Een fijne voorbereiding

Zorgvuldige selectie en nabewerking van de foto’s

Persoonlijke online fotogalerij die gedeeld kan worden met familie en vrienden

Reiskosten tot 35 kilometer vanaf 1341 DD, daarna € 0,45 per gereden kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW, exclusief parkeer- en toegangskosten

Basis

€ 395

2 uur fotografie

30 digitale foto’s in hoge resolutie

Linnen mini-album
15×15 cm | 16 pagina’s

Compleet

€ 655

4 uur fotografie

60 digitale foto’s in hoge resolutie

Herinneringsalbum
20×20 cm | 16 pagina’s

Slideshow met jullie mooiste foto’s

Op maat

Heb je andere wensen? Meer uren fotografie? Of een hele dag fotografie? Neem gerust contact met me op.

Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

 

Lieve woorden

“Talitha kwam bij onze dochter thuis voor een day in a life sessie met de familie. Ze levert geen half werk en gaat voor 100% resultaat. Mocht je een fotosessie overwegen, dan raad ik haar van harte aan.”

| DIRK & SILVIA |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN|

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

Tastbare herinnering

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?