Herinneringsspecials

Iedere herinnering is het waard om tastbaar te zijn

Tastbaar | Waardevol | Voelbaar

Ik geloof in tastbare herinneringen, zodat dit bijzondere of juist hele gewone moment keer op keer opnieuw beleefd kan worden, herinneringen opgehaald en vastgehouden kunnen worden.

Daarom lever ik bij iedere fotoreportage standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Willen jullie één of meerdere extra herinneringsalbums bestellen? Dat kan! Deze zijn iets goedkoper omdat ik hier geen opmaakkosten voor reken.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek tijdens onze bestelsessie. Ik adviseer jullie en ik laat jullie graag de verschillende mogelijkheden en materialen zien en ervaren.

Ik lever verschillende herinneringsspecials, waaronder een foliobox waarin jullie de mooiste foto’s kunnen bewaren, met of zonder passe partout en op het professionele fotopapier en formaat naar jullie wens. Deze foto’s komen ook mooi tot zijn recht op een tafelezel of houten fotohouder. Zo kunnen de foto’s regelmatig gewisseld worden.

Ook is het mogelijk om jullie mooiste herinnering(en) vorm te geven door middel van wanddecoratie. Denk hierbij aan acryl, metaal, een foamboard of op een MDF paneel, met veel mogelijkheden in formaten, wel of geen paneel of lijst. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden voor het inlijsten van de foto(‘s).

Laat jullie hieronder verrassen en inspireren door de foto’s van de herinneringsspecials.

Contact

Volg je mij al op Instagram?