Herinneringsmomenten

Herinneringsmomenten

Herinneringsmomenten

Herinneringsmomenten

Herinneringsmomenten

Omdat gewoon ook heel bijzonder is

Met een day in the life reportage vang ik de echte verhalen van jullie als gezin of familie, op documentaire wijze. De gewone momenten die later enorm waardevol zijn. Momenten komen en gaan en hoe waardevol is het wanneer je deze momenten later kunt herbeleven? Dat je nog even terug kunt kijken naar hoe het vroeger was en hoe het er aan toe ging.

Niet alleen de grappige, lieve en leuke momenten leg ik vast, maar ook een driftbui en die heerlijk eerlijke en soms ook verdrietige momenten horen daarbij. Wanneer je dat snoepje voor het eten niet mag en dat alles stom is!

Het avondritueel, of juist het moment dat de kinderen uit school komen? Het ontbijt, inclusief alle hectiek in de ochtend? Samen koken? Naar de kinderboerderij? Een (eerste) verjaardag? Een dagje mee op vakantie? Niks is te gek.

Mijn werkwijze

1

Vooraf

Wanneer jullie een day in the life reportage bij mij boeken, hebben we vooraf even kort contact om te bespreken wat voor jullie belangrijk is, wie zijn jullie als gezin? Wat willen jullie graag vastgelegd hebben, hoeveel uur en op welke uren van de dag willen jullie dat?

2

Tijdens

Op de dag van de reportage maken we voorafgaand aan de reportage eerst verder kennis met elkaar en kunnen jullie even wennen aan mijn aanwezigheid en mijn camera.

Tijdens het fotograferen ben ik op de achtergrond aanwezig en laat ik de dingen gebeuren zoals ze gebeuren, puur en ongedwongen. Ik regisseer niks en ik verander niks aan de situatie die er op dat moment is.

3

Achteraf

Binnen 4 weken na de day in the life reportage lever ik de foto’s bij jullie aan via een online (beveiligde) foto galerij. Afhankelijk van het gekozen pakket kiezen jullie zelf de foto’s uit. Deze keus is niet meteen definitief, want tijdens de bestelsessie kiezen jullie de definitieve foto’s pas uit.

Daarnaast bespreken we tijdens de bestelsessie alle mogelijkheden voor het herinneringsalbum en ervaren jullie de verschillende materialen en mogelijkheden. We stellen het album naar jullie wens samen, zodat het echt jullie herinneringsalbum wordt.
Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp en na jullie goedkeuring zet ik de bestelling in gang.

Binnen 4 tot 6 weken nadat ik de bestelling heb gedaan ligt jullie gepersonaliseerde herinneringsalbum bij jullie op tafel!

 

Investering

Altijd inbegrepen bij een herinneringsreportage:

Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme

Een fijne voorbereiding en persoonlijk advies

Zorgvuldige selectie en nabewerking van de foto’s

Persoonlijke online fotogalerij die gedeeld kan worden met familie en vrienden

Een liefdevolle slideshow van de hoogtepunten van jullie alledaagse momenten met muziek

Reiskosten tot 35 kilometer vanaf 1341 DD, daarna € 0,45 per gereden kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW, exclusief parkeer- en toegangskosten

Extra bij pakket COMPLEET en UITGEBREID: een adviesgesprek waarin we het herinneringsalbum vormgeven

Basis

€ 395

Tot 1,5 uur fotografie

Herinneringsboekje (10×10 cm | 12 pagina’s) door mij samengesteld

Compleet

€ 795

3 uur fotografie

Luxe herinneringsalbum van 20×20 cm | 30 pagina’s

Uitgebreid

€ 1195

5 uur fotografie

Luxe herinneringsalbum van 20×20 cm | 40 pagina’s

Lieve woorden

“Talitha kwam bij onze dochter thuis voor een day in a life sessie met de familie. Ze levert geen half werk en gaat voor 100% resultaat. Mocht je een fotosessie overwegen, dan raad ik haar van harte aan.”

| DIRK & SILVIA |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN|

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

Tastbare herinnering

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?