Zwangerschapsfotografie

Een wens wordt verwachting en de verwachting groeit

Gefeliciteerd! Er is een kindje op komst. Geweldig! Er groeit een mooi wondertje in je buik die je 9 maanden bij je draagt. Je buik wordt groter en groter en je voelt getrappel en beweging.

Laat deze mooie en bijzondere periode door mij vastleggen en creëer een prachtige tastbare herinnering voor later, zodat je nog even terug kunt naar het moment en de herinnering voor altijd kunt koesteren.

Tijdens de zwangerschapsreportage sta je even stil bij deze bijzondere periode en geniet je van het moment. Een moment voor jou alleen, samen met je partner of voor jullie samen als gezin wanneer een broertje grote broer wordt en/of een zusje grote zus.

Mijn werkwijze

1

Vooraf

Zwangerschapsfotografie is op z’n mooist tussen de 32e en 36e week. Je buik is dan mooi rond. Uiteraard mag dit ook wat eerder of later. We stemmen dit vooraf samen af. Wanneer je je zwangerschap door mij wilt laten vastleggen neem dan contact met me op en dan plannen we een afspraak.

Als de afspraak gepland is, vind ik het fijn om vooraf even een telefonisch of app contactmoment te hebben, zodat we elkaar al even gesproken hebben voor de zwangerschapsshoot gaat plaatsvinden.

Uit voorzorg plannen we bij voorkeur twee afspraken in. Wanneer ik op wacht sta voor een geboorte en de bevalling dient zich aan op de dag dat wij de zwangerschapsshoot hebben gepland, dan gaat deze niet door en wordt doorgeschoven naar onze tweede afspraak.

Daarnaast is het fijn om een tweede datum te hebben voor als het op de eerste geplande datum met bakken uit de lucht komt en we de zwangerschapsreportage buiten hebben gepland.

Vooraf bepalen we of de zwangerschapsreportage thuis of op een buitenlocatie plaats gaat vinden. Denk bij een buitenlocatie aan een mooie zandvlakte, het bos of een park. In de zomer kunnen we de shoot ook ’s avonds plannen, een uur voor de zon onder gaat, zodat we prachtig licht hebben tijdens het gouden uur.

2

Tijdens

Tijdens de zwangerschapsreportage ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Samen creëren we mooie momenten doordat ik verschillende vragen stel en daarna laat ik die momenten zijn zoals ze zijn. Puur en ongedwongen.

3

Achteraf

Binnen 4 weken na de zwangerschapsshoot lever ik de foto’s bij jullie aan via een online (beveiligde) foto galerij. Afhankelijk van het gekozen pakket kiezen jullie zelf de foto’s uit. Deze keus is niet meteen definitief, want tijdens de bestelsessie kiezen jullie de definitieve foto’s pas uit.

Daarnaast bespreken we tijdens de bestelsessie alle mogelijkheden voor het herinneringsalbum en ervaren jullie de verschillende materialen en mogelijkheden. We stellen het album naar jullie wens samen, zodat het echt jullie herinneringsalbum wordt.
Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp en na jullie goedkeuring zet ik de bestelling in gang.

Binnen 4 tot 6 weken nadat ik de bestelling heb gedaan ligt jullie gepersonaliseerde herinneringsalbum bij jullie op tafel!

Investering

Altijd inbegrepen bij een zwangerschapsshoot:

Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme

Een prettige voorbereiding met persoonlijk advies

+/- 1,5 uur fotografie op een locatie die we vooraf bespreken

Nauwkeurige selectie en bewerking van de foto’s

Persoonlijke online fotogalerij die gedeeld kan worden met degene die je lief zijn

Persoonlijke bestelsessie waarin we de definitieve fotoselectie maken en jullie album vormgeven

Tot max. 5 personen. Extra personen € 15 per persoon

Kilometervergoeding tot 35 kilometer vanaf 1341 DD, daarna € 0,45 per kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW, exclusief parkeer- en toegangskosten

Noomi

lief

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie

Een mini-album van 15 x 15 cm met 12 pagina’s

 

 

 € 285

Meira

geluk

Alle foto’s (ca. 50 stuks) uit de online fotogalerij op hoge resolutie

Een luxe album van 20 x 20 cm met 30 pagina’s

Een liefdevolle digitale fotopresentatie van jullie herinneringsmomenten samen

€ 525

Goed om te weten

Boeking is definitief na aanbetaling van 40% van de pakketprijs. Het restbedrag van het pakket wordt binnen
5 dagen na de shoot gefactureerd.

Stel je je wensen bij tijdens de bestelsessie? Geen probleem! Je ontvangt na de bestelsessie dan nog een restfactuur.

De gemaakte beelden wil ik graag gebruiken voor mijn website en/of social media kanalen. Als dit niet wenselijk is kun je dit bij de boeking aangeven.

Op alle pakketten zijn de algemene voorwaarden van Talitha Oosterom fotografie van toepassing.

Lieve woorden

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Door Talitha en de uiteindelijke foto’s kijken we er met een ontzettend goed gevoel op terug.”

| THIJSKE & STIJN |

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN|

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?

error: Content is protected !!