Newborn en baby fotografie

Zet de tijd even stil en geniet van deze mooie en bijzondere periode

De eerste weken met jullie kindje zijn ontzettend waardevol en bijzonder. Er is een nieuw gezin ontstaan waar jullie aan wennen, jullie wennen aan elkaar en er ontstaat een nieuw leefritme. Zo bijzonder als deze tijd is, zo kort is jullie kindje maar zo klein en gaat deze tijd ook weer voorbij.

Kleine vingertjes en teentjes, een neusje en oortjes. Ook die zachte haartjes niet te vergeten. En wellicht een voorzichtig klein lachje?
Tijdens een newborn lifestyle reportage creëer ik voor jullie een prachtige herinnering om voor altijd vast te houden en te koesteren. Ik leg de details vast, maar ook de mooie en juist gewone momenten tussen jullie als gezin. Dit doe ik bij jullie thuis, in jullie vertrouwde omgeving.

Ik stem de reportage volledig af op jullie ritme en het ritme van jullie kindje. Is een voeding tussendoor nodig, of moet de luier verschoond worden? Geen probleem, ik pas me aan.

Mijn werkwijze

1

Vooraf

Wanneer jullie deze waardevolle en bijzondere periode door mij willen laten vastleggen, dan kunnen jullie contact met mij opnemen.

Jullie kunnen de reportage al (vroeg) in de zwangerschap boeken. Ik reserveer dan alvast tijd voor jullie in mijn agenda. Wanneer jullie kindje is geboren hoor ik dat graag en plannen we de afspraak definitief in.

Uit voorzorg plannen we bij voorkeur twee afspraken in. Wanneer ik op wacht sta voor een geboorte en de bevalling dient zich aan op de dag dat wij de newborn reportage hebben gepland, dan gaat deze niet door en wordt doorgeschoven naar onze tweede afspraak.

Op de dag van de reportage maken we voorafgaand aan de reportage eerst verder kennis met elkaar en kunnen jullie even wennen aan het idee dat ik er ben. Is de bevalling goed verlopen of waren er complicaties? Zijn er dingen waar ik rekening mee moet houden?

Ik ben daarbij ook erg benieuwd wat jullie wensen zijn en bespreek ik met jullie hoe we de reportage vorm gaan geven.

2

Tijdens

Wanneer we elkaar wat beter hebben leren kennen, begin ik met fotograferen.

Ik ben zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig, maar samen creëren we ook momenten die ik vast leg. Ik stuur af en toe voorzichtig bij en stel ik jullie wat vragen om mooie blikken en bijzondere momenten te creëren.

De gehele reportage neemt enkele uren in beslag waarvan ik, afhankelijk van het gekozen pakket 1,5 tot 3 uur aan het fotograferen ben. De shoot wordt volledig afgestemd op het ritme van jullie kindje.

Ik maak daarbij geen gebruik van flitsers en lampen, maar van natuurlijk licht. Tijdens de reportage maak ik ook foto’s van de babykamer en de details die jullie met veel zorg hebben uitgezocht.

3

Achteraf

Binnen 4 weken na de newbornshoot lever ik de foto’s bij jullie aan via een online (beveiligde) foto galerij. Afhankelijk van het gekozen pakket kiezen jullie zelf de foto’s uit. Deze keus is niet meteen definitief, want tijdens de bestelsessie kiezen jullie de definitieve foto’s pas uit.

Daarnaast bespreken we tijdens de bestelsessie alle mogelijkheden voor het herinneringsalbum en ervaren jullie de verschillende materialen en mogelijkheden. We stellen het album naar jullie wens samen, zodat het echt jullie herinneringsalbum wordt.
Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp en na jullie goedkeuring zet ik de bestelling in gang.

Binnen 4 tot 6 weken nadat ik de bestelling heb gedaan ligt jullie gepersonaliseerde herinneringsalbum bij jullie op tafel!

 

Investering

Altijd inbegrepen bij een newbornshoot:

Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme

Een prettige voorbereiding met persoonlijk advies

+/- 1,5 uur fotografie op een locatie die we vooraf bespreken

Nauwkeurige selectie en bewerking van de foto’s

Persoonlijke online fotogalerij die gedeeld kan worden met degene die je lief zijn

Persoonlijke bestelsessie waarin we de definitieve fotoselectie maken en jullie album vormgeven

Tot max. 5 personen. Extra personen € 15 per persoon

Kilometervergoeding tot 35 kilometer vanaf 1341 DD, daarna € 0,45 per kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW, exclusief parkeer- en toegangskosten

Noomi

lief

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie

Een mini-album van 15 x 15 cm met 12 pagina’s

 

 

 € 285

Meira

geluk

Alle foto’s (ca. 50 stuks) uit de online fotogalerij op hoge resolutie

Een luxe album van 20 x 20 cm met 30 pagina’s

Een liefdevolle digitale fotopresentatie van jullie herinneringsmomenten samen

€ 525

Goed om te weten

Boeking is definitief na aanbetaling van 40% van de pakketprijs. Het restbedrag van het pakket wordt binnen
5 dagen na de shoot gefactureerd.

Stel je je wensen bij tijdens de bestelsessie? Geen probleem! Je ontvangt na de bestelsessie dan nog een restfactuur.

De gemaakte beelden wil ik graag gebruiken voor mijn website en/of social media kanalen. Als dit niet wenselijk is kun je dit bij de boeking aangeven.

Op alle pakketten zijn de algemene voorwaarden van Talitha Oosterom fotografie van toepassing.

Lieve woorden

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN|

“We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Door Talitha en de uiteindelijke foto’s kijken we er met een ontzettend goed gevoel op terug.”

| THIJSKE & STIJN |

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?

error: Content is protected !!