Gezinsfotografie

Een herinneringsmoment met je gezin, voor altijd vastgelegd

Hoeveel foto’s heb jij waar je met het hele gezin op staat? Waarschijnlijk geen albums vol kan ik me zo voorstellen, want iemand moet de foto maken…

Hoe waardevol is het dan om een gezinsshoot te boeken waar het hele gezin op staat? De onderlinge connectie tussen jullie en de pure momenten leg ik voor jullie vast. Het is echt even jullie moment.

Ik fotografeer jullie op een pure en ontspannen manier, waarbij ik leuke vragen stel en (kleine) opdrachten geef. Die pure en ongedwongen momenten, het is zo waardevol om deze later terug te kunnen zien.

Mijn werkwijze

1

Vooraf

Wanneer jullie deze gezinsshoot willen boeken, dan kunnen jullie contact met me opnemen. Vooraf maken we al even kennis zodat we van elkaar weten wie er voor en achter de camera staat.

 Uit voorzorg plannen we twee afspraken in. Als ik word ingezet voor een afscheidsreportage heeft deze voorrang en verplaatsen wij onze shoot naar de tweede datum.

Daarnaast is het fijn om een tweede datum te hebben voor als het op de eerste geplande datum met bakken uit de lucht komt. Ook dan verplaatsen we de gezinsshoot naar de tweede datum.

 

2

Tijdens

We maken er een leuke en gezellige shoot van en we gaan lekker veel lol hebben! Ik ben er gewoon toevallig ook bij om alles vast te leggen 🙂

 Samen creëren we leuke en fijne momenten samen. Jullie zijn echt even samen en met elkaar.

We gaan ongeveer 1,5 uur fotograferen. Dit is wel een richtlijn, want het kan zijn dat het iets uitloopt. Ik adviseer daarbij altijd om na de shoot geen verdere afspraken te plannen, zodat we geen tijdsdruk hebben.

 

3

Achteraf

Binnen 4 weken na de gezinsshoot lever ik de foto’s bij jullie aan via een online (beveiligde) foto galerij. Afhankelijk van het gekozen pakket kiezen jullie zelf de foto’s uit. Deze keus is niet meteen definitief, want tijdens de bestelsessie kiezen jullie de definitieve foto’s pas uit.

Daarnaast bespreken we tijdens de bestelsessie alle mogelijkheden voor het herinneringsalbum en ervaren jullie de verschillende materialen en mogelijkheden. We stellen het album naar jullie wens samen, zodat het echt jullie herinneringsalbum wordt.
Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp en na jullie goedkeuring zet ik de bestelling in gang.

Binnen 4 tot 6 weken nadat ik de bestelling heb gedaan ligt jullie gepersonaliseerde herinneringsalbum bij jullie op tafel!

Investering

Altijd inbegrepen bij een gezinsshoot:

Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme

Een prettige voorbereiding met persoonlijk advies

+/- 1,5 uur fotografie op een locatie die we vooraf bespreken

Nauwkeurige selectie en bewerking van de foto’s

Persoonlijke online fotogalerij die gedeeld kan worden met degene die je lief zijn

Persoonlijke bestelsessie waarin we de definitieve fotoselectie maken en jullie album vormgeven

Tot max. 5 personen. Extra personen € 15 per persoon

Kilometervergoeding tot 35 kilometer vanaf 1341 DD, daarna € 0,45 per kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW, exclusief parkeer- en toegangskosten

Noomi

lief

15 foto’s naar keuze op hoge resolutie

Een mini-album van 15 x 15 cm met 12 pagina’s

 

 

 € 285

Meira

geluk

Alle foto’s (ca. 50 stuks) uit de online fotogalerij op hoge resolutie

Een luxe album van 20 x 20 cm met 30 pagina’s

Een liefdevolle digitale fotopresentatie van jullie herinneringsmomenten samen

€ 525

Goed om te weten

Boeking is definitief na aanbetaling van 40% van de pakketprijs. Het restbedrag van het pakket wordt binnen
5 dagen na de shoot gefactureerd.

Stel je je wensen bij tijdens de bestelsessie? Geen probleem! Je ontvangt na de bestelsessie dan nog een restfactuur.

De gemaakte beelden wil ik graag gebruiken voor mijn website en/of social media kanalen. Als dit niet wenselijk is kun je dit bij de boeking aangeven.

Op alle pakketten zijn de algemene voorwaarden van Talitha Oosterom fotografie van toepassing.

Lieve woorden

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.
Talitha, je bent een topper!”

| SIMONE & KEVIN |

“Het resultaat is werkelijk prachtig! Doordat Talitha zelf heel rustig en relaxed was waren wij ook niet zenuwachtig voor de shoot en hebben we veel gelachen tijdens het fotograferen. Dit is absoluut terug te zien in de mooie en vrolijke foto’s!”

| TESSA & HANS |

“Talitha kwam bij onze dochter thuis voor een day in a life sessie met de familie. Ze levert geen half werk en gaat voor 100% resultaat. Mocht je een fotosessie overwegen, dan raad ik haar van harte aan.”

| DIRK & SILVIA |

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?

error: Content is protected !!