Zwangerschapsfotografie

Newborn en baby fotografie

Gezinsfotografie

Loveshoot

Day in the life fotografie

Hoe zou het zijn om jouw herinneringsmomenten steeds opnieuw te kunnen beleven, waarbij de liefde door de foto’s heen voelbaar is? Jouw herinneringsmoment vertel ik in beelden, waarbij liefde en verbondenheid centraal staan. Ik maak het tastbaar en blijvend, zodat je het voor altijd kunt bewaren, kunt koesteren en door kunt geven.

Met liefde leg ik jouw herinneringsmoment in alle puurheid vast.

Welk moment wil jij voor altijd vastgelegd hebben?

Zwangerschap

Een wens wordt verwachting en de verwachting groeit

Newborn en baby

Zet de tijd even stil en geniet van deze mooie periode

Gezin

Een herinneringsmoment met je gezin, voor altijd vastgelegd

Loveshoot

Liefde en connectie, om voor altijd te bewaren

Day in the life

De gewone momenten zijn van waarde voor later

Lieve woorden

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN |

“Het resultaat is werkelijk prachtig! Doordat Talitha zelf heel rustig en relaxed was waren wij ook niet zenuwachtig voor de shoot en hebben we veel gelachen tijdens het fotograferen. Dit is absoluut terug te zien in de mooie en vrolijke foto’s!

| TESSA & HANS |

“Talitha kwam bij onze dochter thuis voor een day in a life sessie met de familie. Ze levert geen half werk en gaat voor 100% resultaat. Mocht je een fotosessie overwegen, dan raad ik haar van harte aan.”

| SILVIA & DIRK |

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?

error: Content is protected !!