Vlinderkindjes

Fotografie

Wanneer je na een welkom weer afscheid moet nemen

Het is hartverscheurend wanneer jullie horen dat het hartje van jullie kindje niet meer klopt. Een diep gekoesterde wens ging in vervulling en dat is er niet meer.

Jullie kindje wordt geboren en na een zo gewenst welkom moet je meteen weer afscheid nemen. Jullie wereld staat op z’n kop en ineens moet er van alles geregeld worden.

Er zijn veel mogelijkheden, ook voor wat betreft fotografie. Zo kan ik bijvoorbeeld de geboorte voor jullie vastleggen en de eerste uren daarna, alleen het afscheid, of juist beide voor een compleet beeldverhaal.

Een vlinderkindje reportage biedt troost. Voor nu en voor wanneer een jonge herinnering oud wordt.

Vooraf

Wanneer jullie deze hartverscheurende gebeurtenis mee moeten maken, kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik kom graag bij jullie langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en luister ik naar jullie verhaal en jullie wensen. Als het draaiboek van het afscheid is samengesteld nemen we deze door en geef ik antwoord op jullie vragen over de vlinderkindje reportage.

Tijdens

Als ik aanwezig ben bij de geboorte dan hoor ik graag van jullie wanneer de weeën op gang zijn gekomen of gebracht. Ik kom dan naar jullie toe en ik begin met de reportage, jullie afscheidsverhaal.

Wanneer ik aanwezig ben op de uitvaart van jullie kindje, dan leg ik voor jullie vast wat er langs jullie heen gaat. De liefde en de verbinding, de puurheid en de kwetsbaarheid. Ik ben op de achtergrond aanwezig en ik fotografeer op een respectvolle en integere wijze. Ik maak geen gebruik van een flitser.

Achteraf

Binnen twee tot drie weken na het afscheid plannen we een bestelsessie in. Tijdens deze bestelsessie zien jullie de beelden voor het eerst. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden voor het herinneringsalbum en ervaren jullie de verschillende materialen en mogelijkheden. Wanneer de volledige betaling voldaan is, ontvangen jullie de beelden middels een beveiligde online privé gallery, waar jullie ze kunnen downloaden. Ook vraag ik jullie om in de gallery de mooiste foto’s aan te geven voor in het herinneringsalbum. Daarna ga ik aan de slag met het herinneringsalbum en na jullie goedkeuring zet ik de bestelling in gang.

Wanneer het herinneringsalbum klaar is, plannen we opnieuw een afspraak in, waarbij ik het herinneringsalbum persoonlijk bij jullie kom afleveren.

Het resultaat is verbluffend mooi geworden. We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!!!

~ Mijke & Jeroen ~

Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto's en dat kun je goed terug zien in het resultaat.

~ Simone & Kevin ~

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

error: Content is protected !!