Herinneringsfotografie

Wanneer je de herinnering aan dit moment voor altijd vast wilt houden

Tijdens een herinneringsreportage maken we herinneringen in de breedste zin van het woord. Er zijn veel mogelijkheden. Wanneer het afscheid in beeld komt en de laatste levensfase aanbreekt, wanneer het een jaar geleden is dat je afscheid moest nemen van je dierbare en je graag de laatste rustplaats wilt bezoeken, terug naar de plek waar de as is uitgestrooid of die plek waar jouw dierbare altijd graag kwam. Of misschien gaan jullie verhuizen, emigreren of moet je afscheid nemen van iemand voor een langere periode.

Herinneringsfotografie is een pure vorm van fotografie waarin liefde en verbinding samen komen tot een prachtige tastbare herinnering.

Mijn werkwijze

1

Vooraf

Wanneer jullie graag een herinneringsreportage wensen of graag meer informatie willen ontvangen, dan kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik plan dan graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met jullie in om de wensen en de locatie te bespreken en dan hoor ik graag of er misschien geestelijke en/of lichamelijke beperkingen zijn waar ik rekening mee moet houden.

Daarna plannen we een datum om de reportage te maken.

2

Tijdens

Tijdens de herinneringsreportage leg ik de nadruk op de liefde en de verbinding. Samen creëren we mooie momenten en ben ik op de achtergrond aanwezig om dit op een respectvolle en integere manier vast te leggen.

3

Achteraf

Binnen 4 weken na de herinneringsreportage lever ik de foto’s bij jullie aan via een online (beveiligde) foto galerij. Afhankelijk van het gekozen pakket kiezen jullie zelf de foto’s uit. Deze keus is niet meteen definitief, want tijdens de bestelsessie kiezen jullie de definitieve foto’s pas uit.

Daarnaast bespreken we tijdens de bestelsessie alle mogelijkheden voor het herinneringsalbum en ervaren jullie de verschillende materialen en mogelijkheden. We stellen het album naar jullie wens samen, zodat het echt jullie herinneringsalbum wordt.
Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp en na jullie goedkeuring zet ik de bestelling in gang.

Binnen 4 tot 6 weken nadat ik de bestelling heb gedaan ligt jullie gepersonaliseerde herinneringsalbum bij jullie op tafel!

Investering

Altijd inbegrepen bij een herinneringsreportage:

Mijn persoonlijke aandacht, creativiteit en enthousiasme

Een fijne voorbereiding met persoonlijk (kleding)advies

Circa 1,5 uur fotografie op een locatie die we vooraf bespreken

Professionele selectie en nabewerking van de foto’s

Persoonlijke online fotogalerij die gedeeld kan worden met degene die je lief zijn

Maximaal 5 personen. Extra personen € 15 per persoon

Kilometervergoeding tot 35 kilometer vanaf 1341 DD, daarna € 0,45 per kilometer

Tarieven zijn inclusief BTW, exclusief parkeer- en toegangskosten

Extra bij pakket MEIRA: een persoonlijke bestelsessie waarin we jullie herinneringsalbum vormgeven

Noomi

lief

Een bijzondere en waardevolle fotoshoot

5 digitale foto’s naar keuze op hoge resolutie

ZONDER album

€ 285

naava

mooi

Een bijzondere en waardevolle fotoshoot

15 digitale foto’s naar keuze op hoge resolutie

Een prachtig linnen mini-album van 15 x 15 cm met 12 pagina’s

€ 375

Meira

geluk

Een bijzondere en waardevolle fotoshoot

ALLE digitale foto’s op hoge resolutie (ca. 50 stuks)

Een luxe album van 20 x 20 cm met 30 pagina’s

Een liefdevolle digitale slideshow van jullie momenten samen

€ 725

Goed om te weten

Boeking is definitief na aanbetaling van 40% van de pakketprijs. Het restbedrag van het pakket wordt binnen 5 dagen na de shoot gefactureerd.

Stel je je wensen bij tijdens de bestelsessie? Dan ontvang je na de bestelsessie nog een restfactuur.

De gemaakte beelden wil ik graag gebruiken voor mijn website en/of social media kanalen. Als dit niet wenselijk is kun je dit bij de boeking aangeven.

Op alle pakketten zijn de algemene voorwaarden van Talitha Oosterom fotografie van toepassing.

Lieve woorden

‘Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN|

“Talitha was zo discreet aanwezig, dat ik haar geen moment heb opgemerkt. We zijn haar heel dankbaar voor dit kostbare aandenken.”

| DAISY & JEROEN |

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?

error: Content is protected !!