Uitvaartfotografie

Herinneringsfotografie

Hoe zou het zijn om jouw herinneringsmomenten steeds opnieuw te kunnen beleven, waarbij de liefde door de foto’s heen voelbaar is? Jouw herinneringsmoment vertel ik in beelden, waarbij liefde en verbondenheid centraal staan. Ik maak het tastbaar en blijvend, zodat je het voor altijd kunt bewaren, kunt koesteren en door kunt geven. 

Met liefde leg ik jouw herinneringsmoment in alle puurheid vast.

Welk moment wil jij voor altijd vastgelegd hebben?

Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie kan veel steun geven bij de verwerking en vormt een tastbare herinnering voor later.

Herinneringsfotografie

Herinneringsfotografie is een pure vorm van fotografie waarin liefde en verbinding samen komen tot een prachtige tastbare herinnering.

Lieve woorden

“Talitha was zo discreet aanwezig, dat ik haar geen moment heb opgemerkt. We zijn haar heel dankbaar voor dit kostbare aandenken.”

| DAISY & JEROEN |

“Het resultaat is verbluffend mooi geworden! We hadden gehoopt op een mooie herinnering, maar het is meer dan dat geworden!”

| MIJKE & JEROEN |

“Talitha is rustig en je hebt bijna niet door dat ze aanwezig is. Hierdoor maakt ze pure foto’s en dat kun je goed terug zien in het eindresultaat.”

| SIMONE & KEVIN |

Herinneringsspecials

Bij iedere fotoreportage krijg je standaard een luxe en professioneel herinneringsalbum, geheel naar jullie wens vorm gegeven.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om extra herinneringsspecials bij te bestellen. Ik ga hierover graag met jullie in gesprek, adviseer ik jullie tijdens de bestelsessie en laat ik jullie graag de mogelijkheden zien en ervaren.

Contact

Volg je mij al op Instagram?

error: Content is protected !!